Puu rakentaa brändiä

Suunnittelijoille

Puurakentaminen on maailmalla suositumpaa kuin vuosisatoihin. Puu on kaunis, elävä ja ekologinen materiaali, jonka käyttö rakentamisessa on paitsi visuaalinen, myös arvovalinta. Puulla on kuitenkin myös luonteensa, joka on otettava huomioon niin rakentamisessa kuin suunnittelussa.

 

 

Puu tarjoaa suunnittelijalle mahdollisuuksia, joihin muut materiaalit eivät pysty. Se taipuu luoviin lopputuloksiin niin verhoilussa kuin vaikkapa kattorakenteissa. Lisäksi puu herättää tunteita; sillä rakennetaan brändiä. Missä muussa materiaalissa yhdistyvät perinteet, estetiikka ja ekologisuus? Toisaalta puu on myös haasteellinen materiaali, sillä se on paloherkkä ja sen käsittely vaatii ammattitaitoa.

US Wood tekee työtä sen eteen, että suunnittelijat voisivat nauttia omasta työstään täysillä. Uskomme puun vahvuuksiin, ja tarjoamme ne asiakkaillemme valmiina tai räätälöityinä ratkaisuina. Valmiiksi käsitellyt, palosuojatut tuotteemme takaavat viimeistellyn lopputuloksen puun luonnollista kauneutta unohtamatta.

Tutustu esimerkkikohteisiimme

Katso kuvia piilonaulatuista kohteistamme

Tutustu ulkoverhoustuotteisiimme

Lataa tuotteidemme palosuojamaalaussertifikaatti