Kerralla valmista puurivitaloon

Lähiön kaunotar

Vuonna 2016 Joensuun Multimäen modernille asuinalueelle valmistuneeseen, kokonaan puusta tehtyyn taloon tilattiin US Woodilta valmiiksi maalatut, piilonaulattavat ulkoverhouslaudat ja räystäsratkaisut. Tavoitteena oli siisti ja viimeistelty lopputulos pienellä vaivalla.

– Tilasimme kaikki näkyviin jäävät ulkoverhousosat US Woodilta, koska aiempi yhteistyö on sujunut hyvin ja he osaavat asiansa, MSO Rakennuksen yrittäjä Matti Olkkonen kertoo.

Kohde verhoiltiin US Woodin GOLD PRO -ulkoverhouslaudoilla ja viimeisteltiin mitallistetuilla nurkka-, smyygi- ja otsalaudoilla. Kohteen persoonallinen ilme varmistettiin US Woodin rimatuotteilla.

Tällaisessa kohteessa US Woodin tarjoama hyöty näkyy parhaiten maalarin työmäärän ja kulujen minimointina. Kun laudat on käsitelty jo ennen asennusta, tulee kerralla valmista ja rakentamisen voi hoitaa valmiiksi mihin vuodenaikaan tahansa.

Maailmalla hurjassa suosiossa oleva puurakentaminen lisääntyy myös Suomessa uusilla kaava-alueilla jatkuvasti. Hyvät palveluntarjoajat ovat kysynnän kasvaessa kullan arvoisia. US Wood tarjoaa ratkaisut helppoon ja laadukkaaseen rakentamiseen myös sellaisissa kohteissa, joissa palosuojaus asettaa työlle omat vaatimuksensa.