Räätälöityä palvelua messutaloon

Asuntomessujen helmi

Huippulaatu ei synny ilman hifistelyä – ja samaan pyrkiviä yhteistyökumppaneita. Lause kuvaa hyvin US Woodin yhteistyötä Sunhouse-talojen kanssa.

Talon pintamateriaali on vain yksi osa suurta taloprojektia, mutta se vaikuttaa ratkaisevasti tunnelmaan ja kokonaisuuteen. Mikkelin asuntomessuilla esitellyssä Talo Vahvaselässä ulkotilojen suunnittelu oli yhtä tärkeässä roolissa kuin itse rakennuksen suunnittelu. Talon ulkoverhousmateriaalit ovat normaalia hieman paksumpaa, 30-millistä paneelia, jotka räätälöitiin Sunhouse-talojen toiveiden mukaan terävillä reunoilla. Laudoissa on kuultomaalattu pinta, jossa piilonaulattavuuden toimivuus korostuu.

Suunnittelun taustalla on kestävyys ja käytännöllisyys. Paksu paneeli kestää pidempään. Terävillä reunoilla haettiin tietynlaista visuaalista ilmettä. Kuultomaali viimeistelee pinnan mutta tuo puun tekstuurin ja tunnelman esiin. Osat luovat kohteeseen halutunlaisen kokonaisuuden.

- Tässä projektissa saimme eheän lopputuloksen, jollaisella aiomme jatkaa tulevissa kohteissamme, toteaa Sunhousen toimitusjohtaja ja pääarkkitehti Kalle Oikari.

US Wood on vahvasti mukana Sunhousen tuotekehityksessä. Talojen ulkonäköä ohjaavat ensisijaisesti asiakkaiden toiveet. Kun työ on tehty hyvin, asiakkaan kanssa voidaan rakentaa pitkäkestoinen suhde.